Hiermee is de site geopend se
Blijf op de hoogte en volg Bart
30 November 2006 | België, Leuven
mvg,
Bart
29 Januari 2007 - 08:21
Johan :
bart ,
veel succes ginds en hou je goed
tot binnenkort
johan -
29 Januari 2007 - 13:59
Ellen:
Veel plezier daar, geniet ervan! x -
29 Januari 2007 - 16:20
Kelly:
Hey Bart,
Tof dat je deze kans grijpt! Ik wens je enorm veel succes!
Geniet er enorm van want het is een uitzonderlijke kans! Hopelijk krijgen we hier veel te lezen over uw avonturen!
Doe het goed ginder en tot ziens!!!
Groetjes Kelly en Gerrit! -
30 Januari 2007 - 10:33
Philippe :
Bartje,
heel veel succes met de stage. Geniet er met volle teugen van!
groetjes,
Philippe
x -
30 Januari 2007 - 20:40
Leo:
Hoi Bart, het gaat je goed daar ginds ... ik heb even de site bekeken van paarl boys high school ... de mannekes dragen daar schoon kostuums ... chique ... gaat gij ook daar ginds een kostuum dragen? da wil ik wel zien
groetjes van ons allen uit het Hageland -
31 Januari 2007 - 18:51
Marc,Christel,Ellen:
Geniet ze daar hé, tussen het lesgeven in natuurlijk! Groot gelijk dat ge die kans grijpt. Lijkt me wel een prachtig land. Ben benieuwd naar de foto's! Groeten en veel plezier. -
31 Januari 2007 - 18:56
Vanderaerden Ronny:
he goede reis
profiteer van het avontuur
en leer ze daar maar allemaal vlaams klappen
en hoe ze op ne fiets moeten rijden alle alee zimbabwe en moesten ze mij daar kennen doe ze dan de groeten he
het beste en tot over drie maanden daaaaaaaag
de familie vanderaerden -
31 Januari 2007 - 20:38
Ronny En Matthias :
Beste Bart,
Wij willen je bij deze een goede reis wensen en een aangenaam en leerrijk verblijf.
Geniet ervan,want zo'n kans krijg je misschien nooit meer.
We houden je wel op de hoogte van wat er hier in ons Belgen landje gebeurt.
Veel succes en tot binnenkort. Die 3 maanden zullen snel voorbij zijn.
Hopelijk heb je nog zin
om terug te keren.
De kinderen ginds zullen
zeker gelukkig zijn jou te mogen verwelkomen en te leren kennen.
Ronny-Matthias en Joelle
HOLSBEEK -
01 Februari 2007 - 18:59
Mama En Papa:
Bart,
Je bent nu onderweg naar ginds. Maak er een pracht van een stage van en maak er een levensmoment van om nooit te vergeten !!
xxx -
02 Februari 2007 - 17:11
Musti:
Moullietje,
Doe het daar goed hè en geniet ervan want het zal een ervaring zijn om nooit te vergeten...
Ik hou van je
xxx -
04 Februari 2007 - 10:59
Kelly:
Hey bart,
Het is al een hele tijd geleden dat we nog iets van elkaar gehoord hebben ofzo. Ik was dan ook super verrast over je stage maar wil je langs hier heel veel succes ermee wensen en k zal zeker nog eens komen kijken hoe het lukt daar.
Groetjes van een ex klasgenootje
greetz kelly s. -
04 Februari 2007 - 19:51
Je Zusje:
ey broertje,
doe het daar goed en geniet er maar eens van. maak je gn zorgen over hannelore want we vangen haar goed op ;) niet te veel rommel maken daar é :) dag xxx -
04 Februari 2007 - 20:36
Joeri:
hey neefke,
alles cv daar in afrika?
ciao de joeri :D